Oceňovanie v Národnom Športovom Centre

02.12.2011 00:21

Dnes sa Katka zúčastnila na odovzdávaní ocenení v Bratislavskom Národnom Športovom Centre. Prvý december 2011 ale pre Katku začal tréningovo a bratislavčan sledujúci jej tréning na Pasienkoch by nepovedal, že tá maličká postavička behajúca v hmle a zime okolo štadióna Slovana Bratislava sa za niekoľko hodín zmení v nádhernú a elegantnú dámu, ktorá si v poobedňajších hodinách z rúk Františka Chmelára ( predseda Slovenského Olympíjskeho Výboru) a Borisa Čavajdu riaditeľa NŠC preberie svoje prvé ocenenie súvisiace s kvalifikovaním sa na Olympíjske hry v Londýne. Katka sa ocitla v spoločnosti vrcholových športovcov najrôznejších disciplín od atletiky, cez bojové umenia až po šerm. Od bratov Hochschornerovcov, cez Alenu Procházkovú až po Luciu Klocovú, to bola Katkina spoločnosť v dnešný večer. Katka nám prezradila, aj niečo navyše, že pán Chmelár jej pri predávaní ocenenia pošepkal do ucha, že sa teší až sa uvidia v Londýne. Pri takejto podpore sa nedá neveriť, žeby sa Katka na Olympiádu aj naozaj nedostala.

Takže Katka gratulujeme a s novým presvedčením sa tešíme na budúce reporty, ktoré budeme môcť uverejniť na tejto stránke o našej maratónskej bežkyni z Olympíjskeho Londýna.

Spolu s Katkou si mal ocenenie prevziať aj jej tréner MUDr. Gabriel Valiska, ktorému pracovné vyťaženie nedovolilo sa zúčastniť a my mu aspoň touto cestou gratulujeme k skvelému trénerskému úspechu. Vo fotogalérii nájdete všetky dostupné obrázky z večera.